Participen

Xavi Punsola Izard

Professor de Ioga Integral i hatha vinyasa yoga a Girona i Verges. Investigador de camins de consciència, actualment cursant una formació en naad yoga, yoga del so, i vibrant molt amb les propostes de la psicologia per a l’autorealització.
Proposo una sessió ben completa tot just despunti el dia on podem focalitzar-nos cap el nostre interior sense deixar de perdre una visió global cap a allò que ens envolta. El sol, el paisatge, el propi cos, el respirar dels companys i la seva energia, els pensaments, el sentir profund i les emocions, seran els protagonistes d’aquest viatge de tres hores de pur despertar.

Cristina Planellas

Professora de Ioga. Fundadora i Directora del Happyyoga Girona des del 2006. Formadora d’ Instrucció en Ioga amb Certificat de Professionalitat. Oferiré una kriya de kundalini ioga per obrir el cor i meditació amb mantra i mudres en moviment (comunicació celestial) i m’acompanyarà amb música en directe la Kimaya, professora i formadora de Naad Yoga (Raj Academy).

Bénédicte Jouas

Ànima inquieta que fa de la creativitat la seva millor manera d’expressió i presència.  Artesana i creadora a través de la pintura, la creació de mandales, el vídeo i la fotografia entre altres.

Anahat Naad

Som Guru Kaur, Jenny Sangeet, Kimaya i Laura. Els nostres camins van trobar-se en l’estudi del Naad Yoga o ioga sonor. Anahat Naad és la proposta que ens uneix per a oferir i sostenir plegades espais de pràctica de ioga des del so compartint i expressant cadascuna el que som de forma essencial i única.

Gem Maa

Gem Maa i Sergi Burgas és un grup de Kirtan format per Gemma Argence i Sergi Burgas. El Kirtan és una de les pràctiques per excel·lència del Bhakti Ioga. És una experiència simple i sincera, un festival d’Amor, que utilitza el cant com a eina de transmissió i pràctica. Kirtan significa «expressar amor, adoració, glorificar».
Practiquem junt@s perquè un bosc sempre és més fort que un arbre solitari. Cantem junt@s, perquè la millor manera d’obrir el cor és Sangha Kirtan o Sankirtan, “aquesta expressió amorosa al costat d’altres”, en grup, amb ànim devocional.

Mambé

Mambé és un viatge sonor que ens transporta a diferents mons, colors i textures. És una fusió d’instruments arcaics i moderns creant atmòsferes que ens fan viatjar, imaginar i recordar. Amb la màgia del so i de la música obrim el cor i traspassem fronteres.

Equip

Organitza: ·EMPORIOM·
Coorganitza: MAC EMPURIES 
Col·labora: Tramuntana Yoga
Idea i Direcció: Thaïs Botinas

Comunicació Instagram: Ferran Pellicer
Comunicació premsa: Patri Masuet
Producció: Frida Teixidor, Itziar Zuazo
Disseny web: Coral Ríos
Il·lustració: Manolo Sierra 
Fotos: Héctor Mediavilla, Albert Bertran
Vídeo: Kirsty Abernethy/Carlus Camps
Disseny: Estudi Caramba
Tècnic de so: Jaume Ibars
Drone: Fran Arnau 
Streaming: 
Catering: Teresa de La Coromina

Agraïments
Yeyes
Tess Oriol
Bea Sanz
Maria Solernou
Clara Garcias-Castells
Ferran Pellicer
Jordana Sanjuan
Vanesa Llinares
Susanna Bassols
Praxedes de Vilallonga
Dom Abernethy
Patri Masuet
 

Siempre presente

En MEMORIA de ANDREINA D’ENJOY, que nos regaló su AMOR a todas las personas que la conocimos, nos tocó con su LUZ, desplegó sus ALAS y voló un 19 de Junio de 2014. Siempre presente. 
 
Artículo añadido al carrito.
0 artículos - 0,00 
Aquesta web utilitza cookies pel seu funcionament. Clicant acceptar acceptes l ús d aquestes tecnologies.    Configurar i + info
Privacidad